Declaratie juridica

Moore Stephens Tomosoiu LLP (MST) este membru independent al retelei Moore Stephens International, unul dintre liderii globali care furnizeaza servicii de audit, contabilitate si consultanta in management.

MST foloseste logo-ul Moore Stephens sub licenta autorizata.

Acest website este detinut si folosit de MST. Acesta a fost furnizat "de-a gata" motiv pentru care MST nu garanteaza ca informatiile incluse nu contin erori, virusi sau ca acestea sunt 100% corecte. MST nu isi asuma raspunderea pentru orice tip de pierderi sau daune rezultate din folosirea acestui website.

Acest website poate contine link-uri catre website-uri terte care sunt gestionate de alte companii. MST nu recomanda serviciile/produsele prezentate pe aceste website-uri si nu isi asuma raspunderea pentru orice tip de pierderi sau daune rezultate din folosirea acestor website-uri.

Drepturile de autor, marcile inregistrate si oricare alte drepturi de proprietate intelectuala disponibile pe acest website sunt detinute sub licenta de catre MST. Materialele(precum logo, poze, brosuri, texte etc) incluse nu pot fi folosite sub nici o forma fara acceptul scris al reprezentantilor MST.

Aceasta declaratie juridica impreuna cu termenii si conditiile anexate sunt gurvernate de legile aplicabile din Romania.