VLAD TOMOSOIU

Managing partener

Vlad Tomosoiu a fost implicat intr-o serie de proiecte societare si comerciale care includ asistarea actionarilor in cadrul adunarilor generale, a directorilor companiilor straine pentru infiintarea de filiale locale si asigurarea de asistenta juridica permanenta societatilor comerciale. Experienta sa il recomanda, printre altele, pentru redactarea si revizuirea unei largi game de contracte comerciale (toate tipurile de contracte de vanzare-cumparare, contractele de inchiriere si sub-inchiriere, contracte de prestari servicii si contracte de distributie, etc.).

De-a lungul carierei, el a dobandit o experienta vasta in consilierea angajatorilor pe probleme de munca, de natura contencioasa si necontencioasa. Mai mult decat atat, el a acordat asistenta juridica lin negocieri la contractul de munca, a elaborat regulamente de interne si a reprezentat clientii intr-o gama variata de litigii de munca.

Vlad Tomosoiu a fost implicat in diverse proceduri de insolventa, actionand in calitate de consilier local pentru creditori cu privire la servicii juridice specifice, a asigurat asistenta la adunarile creditorilor, precum si intr-o varietate de dispute intre creditori si contestatii impotriva deciziilor judecatorului.sindic

El a actionat intr-o varietate de dispute complexe, cum ar fi desfacerea unor contracte de munca, litigii intre proprietari si chiriasi, recuperare de creante imobiliare, litigii intre actionari precum si executari silita. Competentele sale acopera instantele din Romania si alte institutii arbitrale.

Limbi vorbite: romana, engleza, franceza

Membru al Baroului Bucuresti si a Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania. El este, de asemenea, practician autorizat in insolventa. 

A absolvit Magna cum laudae Universitatea din Bucuresti – Facultatea de Drept (2001) si a continuat cu succes studiile in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti – Falcultatea Finante, Banci, Asigurari si Bursa de Valori.

Arii de expertiza: Drept societar si comercial, Dreptul muncii, insolventa, real-estate, litigii si arbitraj.

Contact

Office

Bd. Dacia, nr. 99, Cladirea Girexim Business Center, etaj 1, sector 2, 020053 Bucuresti, Romania

MOORE GLOBAL