Alexandru Stuparu

Partener

Alexandru este avocat litigant cu o experienta bogata si variata in domeniul juridic, in calitate de partener, isi asuma rolul de a ghida clientii prin cele mai delicate si importante aspect juridice ale afacerilor lor, oferind solutii juridice eficiente si adaptate nevoilor acestora.

In activitatea sa profesionala a fost implicat intr-o serie de proiecte complexe, oferind asistenta in adunarile generale ale actionarilor, structurarea si gestionarea societatilor comerciale, precum si redactarea si revizuirea unor contracte variate, inclusiv contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchiriere si subinchiriere, contracte de prestari servicii si contracte de distributie.

Cu o intelegere profunda a pietei imobiliare, acesta a oferit asistenta in tranzactii imobiliare complexe, dezvoltarea proiectelor si solutionarea disputelor legate de proprietate.

In calitate de avocat litigant, a gestionat o gama variata de litigii si dispute comerciale, reprezentand clientii in fata instantelor de judecata, precum si a altor institutuii publice, obtinand rezultate favorabile pentru acestia.

Totodata a abordat cu seriozitate si eficienta cazuri de infractiuni economice si financiare, asigurandu-se ca interesele si reputatia clientilor sunt protejate in fata acuzatiilor penale.

Arii de expertiza: Drept societar si comercial, Insolventa, Real-Estate, Litigii si Arbitraj, White-Collar Crime.

Educație: 

Membru in Baroul Bucuresti din 2013 Alexandru este dedicat sa ofere clientilor nostri servicii juridice de cea mai inalta calitate si sa-I ajute sa-si atinga obiectivele intr-un mod eficient si profesionist.

Limbi vorbite: 

Romana, Engleza, Franceza

Contact

Office

Bd. Dacia, nr. 99, Cladirea Girexim Business Center, etaj 1, sector 2, 020053 Bucuresti, Romania

MOORE GLOBAL