Drept imobiliar

Echipa noastra a fost implicata in mai multe proiecte imobiliare, asigurand asistenta juridica in probleme referitoare la achizitia si vanzarea de terenuri, cladiri, managementul proprietatii si inchirieri, zonare.

Achizitia si vanzarea de proprietati
Avocatii nostri sunt capabili sa se ocupe cu usurinta de toate aspectele referitoare la titlurile de proprietate si verificari necesare, negocieri si pregatirea documentatiei, la problemele de legislatie si contractuale, inclusiv inregistrarea titlurilor de proprietate, inregistrarea ipotecilor, si executarea acestui tip de garantii. Oferim, de asemenea, asistenta juridica referitoare la finantarea imobiliaram respectiv redactarea si negocierea documentatiei de imprumut, refinantarea impumuturilor si asistenta in legatura cu siguranta impurmutului atat pentru creditori cat si pentru debitori.

Constructii
Proprietarii, contractorii, furnizorii de materiale, arhitectii si inginerii solicita frecvent asistenta pe durata procesului de constructie. Oferim consultanta de-a lungul oricarui stadiu al procesului constructiei, de la negocierea si pregatirea contractelor proiectului pentru toate aspectele referitoare la contractarea si subcontractarea angajamentelor pana la asigurarea asistentei juridice pentru proprietari, consultanti si contractori referitor la probleme aparute pe timpul proiectelor constructiei - inclusiv interpretarea contractului si a specificatiilor si probleme referitoare la contract si rezilierea.

Expertiza noastra acopera, de asemenea, obligatiile contractuale ale inginerilor si arhitectilor de la proiectare si inspectie pana la servicii de supraveghere.

Managementul proprietatii si inchirierile 
Oferim servicii de consultanta juridica referitoare la dezvoltarea proprietatii (alipire/ divizare, contracte de asigurare pentru cladiri de birouri, proprietati pentru vanzarea cu amanuntul sau industriale, precum si pentru condominiu), contracte de management si contracte ale asociatiilor de proprietari. 

Expertiza avocatilor nostri acopera si redactarea contractelor pentru inchirieri imobiliare (cladiri de birouri/ depozite) si contracte colaterale, revizuirea si asistenta asupra termenilor si conditiilor unei inchirieri, si a drepturilor atat ale proprietarului, cat si chiriasului. 

Zonare
Gandim in termeni de performanta, eficienta si rezultate. Asadar, una dintre cele mai mari procupari ale noastre este sa oferim clientilor nostri nu doar solutii corecte si competente, dar si unele extrem de practice, adecvate nevoilor lor.

Avocatii Moore Stephens Tomosoiu asigura reprezentare si asistenta in fata autoritatilor competente de-a lungul stadiilor procedurii de autorizare a lucrarilor de executare, inclusiv aprobari, permise si autorizatii necesare pentru a obtine permisul pentru construirea proiectului.